.
Koen Wauters en Ruth Beeckmans
dinsdag 2 augustus 2022

Koen Wauters toont zijn goed hart: “Het is een kleine moeite”

Ze brengen de organisatie onder de aandacht

Koen Wauters en zijn zoon Nono zijn twee handen op één buik. Nono is een gelukkig kind en geniet volop van de zomer. Maar hij beseft maar al te goed dat niet elk kind zoveel geluk heeft als hij. En daarom is hij peter van het Kinderrevalidatiecentrum van het UZ Gent.

Een taak die hij op zich neemt samen met zijn vader Koen. “De vraag voor het peterschap kwam via mij. De mama van een van mijn beste vriendinnen werkt hier en ik ken ook een klasgenoot die hier heeft gerevalideerd. Het ziekenhuis heeft gepolst of papa en ik geen interesse hadden en we hebben niet getwijfeld”, vertelt Nono in Story.

Normaal blijft Nono liever uit de schijnwerpers en zoekt hij de aandacht niet op. Maar voor dit maakte de jonge Wauters graag een uitzondering.

“Ze verdienen die extra aandacht om meer middelen te vinden. Het is maar een kleine moeite.”

Papa Koen is bijzonder trots op zijn zoon en vindt het een bijzonder mooi gebaar. “Nono heeft een heel groot hart en wil voor iedereen het beste. Veel jongeren van zestien zouden vooral met hun eigen leventje bezig zijn, maar Nono zet zich graag in voor zijn medemens.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Koen Wauters

Meer Over:

Koen Wauters