.
Zita Wauters en Metejoor
vrijdag 19 april 2024

“Koen Wauters razend nadat dochter Zita en Metejoor kussen”

Nederlands roddelkanaal brengt dit in primeur.

Het Nederlandse roddelkanaal JuiceChannel pakt uit met een bericht dat nog door geen enkele Belgische krant of weekblad werd gebracht.

Er staat opvallend nieuws over Koen Wauters op JuiceChannel. Zij brengen juice over Koen, Zita en Metejoor. Enkele maanden geleden was er een evenement in Knokke en daar waren onder andere Koen Wauters en Metejoor aanwezig. Onze beste bron wist ons een tijdje geleden te melden dat ook Zita daar aanwezig was. En daar zou iets gebeurd zijn waar Koen niet over te spreken was: hij zou Metejoor Zita hebben zien kussen. Koen zou volgens onze bron boos geworden zijn en zware woorden gebruikt hebben. Die woorden gaan we hier niet herhalen. Even later moest Koen Wauters de Kastaars presenteren, volgens JuiceChannel en onze bron zou Koen een stokje voor het optreden van Metejoor gestoken hebben. Uiteindelijk werd er gecommuniceerd dat Metejoor ziek was.

Volgens JuiceChannel – en dat hebben wij nooit eerder gehoord – zouden Zita ook regelmatig met Metejoor naar de studio gaan en ze zouden ook klef met elkaar omgaan. Of dat zo is?

Wat ons vorige zomer wél opgevallen is, is dat Zita Wauters en Metejoor bijna onafscheidelijk waren bij ‘Vlaanderen Feest’ op de Grote Markt van Antwerpen. Metejoor moest daar optreden, Zita maakte filmpjes voor de sociale media van de VRT. Er werden toen backstage grapjes gemaakt over een mogelijke relatie tussen die twee, maar niemand die toen het vermoeden had dat dit écht zo zou kunnen zijn. We schrijven nu ook niet dat dat zo is, maar onze bron die ons een tijdje geleden al dit nieuwtje signaleerde, is de meest betrouwbare bron die we hebben. Eigenlijk hebben we na meer dan 8 jaar niet één reden om die bron in twijfel te trekken.