.
Clouseau
zaterdag 26 maart 2022

Koen Wauters maakt emotioneel nummer over zijn ouders

Ouders Koen en Kris Wauters 64 jaar getrouwd.

In het nieuwe album van Clouseau ‘Jonge Wolven’ is het nummer ‘Het laatste dat ik doe’ een verwijzing naar de ouders van Kris en Koen Wauters die al 64 jaar getrouwd zijn. “Als een van de twee wegvalt, zal dat als een amputatie voelen, na een leven lang verstrengeld met elkaar”, besluit Koen Wauters in een interview met Nu, de bijlage van Het Nieuwsblad.

Er bestaat geen interview van Clouseau waar ze het niet hebben over hun ouders. Koen en Kris Wauters zijn het er nog steeds over eens dat zij zijn opgeroeid in een zeer gelukkig gezin. Koen en Kris zijn niet de enige kinderen in huis, zo hebben ze nog 2 boers en 2 zussen. Er klonk altijd muziek ten huize Wauters in Sint-Genesius-Rode.

Ze vermelden niet alleen hun ouders in interviews maar ze schreven deze keer ook het nummer ‘Het laatste dat ik doe’ speciaal voor hen. Zij zijn voor de boers Wauters een voorbeeld van dat liefde blijft veranderen. “Dat is dus het nest waarin wij opgegroeid zijn. We hebben het niet kunnen nadoen. Maar elk weert ’m, zeker? Zoals ze bij ons zeggen. Iedereen doet zijn best.”

Download onze app voor Android of iOS