.
Koen Wauters
woensdag 25 januari 2023

Koen Wauters: “Ik vind dat toch erg jammer”

Ze komen elkaar niet vaak tegen

Dankzij de ‘Kastaars’ worden heel wat televisiepersoonlijkheden ook eens in de bloemetjes gezet. Koen Wauters, Gert Verhulst en Danira Boukhriss Terkessidis zijn de presentatoren van dienst en leiden de show in goede banen.

Natuurlijk moeten zij als presentatoren ietwat neutraal blijven, al zijn er hen ook heel wat interessante zaken en personen opgevallen in het medialandschap het voorbije jaar.

“Ik heb het nogal voor Gloria Monserez. Ik vind haar heel goed en spontaan in alles wat ze doet. Ze wil zich niet aan een zender binden en dat is slim. Ze wordt volgens mij een vaste waarde voor vele jaren.”

Ook Gert kan zich wel in het idee vinden van Koen Wauters al blijft hij liever wat discreter wanneer het gaat over zijn favorieten.

Koen en Gert draaien beiden al heel wat jaren mee als presentator en dat schept natuurlijk wel een beetje een band. “Maar we zien elkaar niet zo vaak. Dat heeft te maken met het feit dat we voor verschillende zenders werken, natuurlijk. En die zenders zijn op dit moment niet superenthousiast om hun gezichten uit te lenen. Dat vind ik jammer, want als we elkaar tegenkomen is het altijd wel gezellig.”

Bio van Koen Wauters, Gert Verhulst, Danira Boukhriss en Gloria Monserez