.
Koen Wauters, Gilles Dupont
dinsdag 30 mei 2023

Koen Wauters: “Ik had het al twee keer geweigerd”

Maar hij liet zich overhalen

Binnenkort is Koen Wauters terug te zien op VTM met een nieuw programma. In ‘Alles Voor De Spelen’ presenteert hij samen met Gilles Dupont en hebben ze aandacht voor g-sporters die op weg zijn naar de Special Olympics World Games in Berlijn.

Maar momenteel is hij vooral te zien in ‘Special Forces’ op dezelfde zender. Een programma waar hij toch lang over heeft getwijfeld of hij wel wou deelnemen of niet.

“Ik had eerlijk gezegd ook al twee keer geweigerd om aan ‘Special Forces’ mee te doen. De eerste keer was toen ze me voor de vipversie in Nederland hadden gevraagd. Ik ben toen bij wijze van test met een rugzak van 15 kilogram gaan lopen en ik heb de volgende dag gebeld: ‘Sorry maar mijn gestel kan dat niet aan’”, vertelt Koen aan Humo.

En ook VTM had het Koen al gevraagd, maar ook daar twijfelde hij of het wel zo’n goed idee was. Het is uiteindelijk zijn zoon Nono die Koen wist te overtuigen.

“Doe toch mee aan ‘Special Forces’, laat je niet kennen’, bleef hij maar zeggen. Ik heb toen gevraagd aan de productie of ik nog kon meedoen. ‘Hoezo, heb je een nieuwe rug misschien’. Daarom waren er elf deelnemers in plaats van tien.”

Bio van Koen Wauters

Meer Over:

Koen Wauters