.
Koen Wauters en Nono Wauters
dinsdag 26 september 2023

Koen Wauters en zoon Nono slaan op de vlucht

Kunnen ze uit de handen blijven van de jagers?

Blijven boeven Koen en Nono Wauters morgen, op woensdag 27 september om 20u35 bij VTM, uit de handen van jagers Nora Gharib, Laura Tesoro en Julie Van den Steen? De drie dames staan misschien wel voor het meest uitdagende ‘jachtseizoen’ ooit. Vader en zoon Wauters hebben dan ook alle troeven in de hand. Als kind van de YouTube-generatie heeft Nono álle Jachtseizoen-afleveringen van het Nederlandse STUK TV gezien en kent hij de truken van de foor. En wie wil nu niet met VTM-icoon Koen Wauters op de achterbank rondvlammen? “Koen Wauters kan iedereen dingen laten doen, die hoeft niet eens alsjeblieft te zeggen”, beseft jager Julie.

Maar de drie jagers zijn “badass” en gaan dus voluit voor de overwinning. Al zakt de moed hen in de stoere bottines wanneer ze aan het jagersbusje toekomen. Lekke banden en een bus die een volledig nieuwe, smerige look gekregen heeft: Koen en Nono voeren sabotage 2.0 uit. En dan hebben de jagers de wegversperring van gehard staal nog niet gezien, die ze zonder hulp van een slijpschijf niet zomaar weg krijgen. Gelukkig zijn Koen en Nono sympathieke boeven… en laten ze een houtzaag voor de jagers achter.


En daar gaan ze: de kilometers van Nono en Koen stapelen zich in sneltempo op, terwijl de jagers vastgenageld staan en geen millimeter vooruit kunnen. Maar dan maken Nono en Koen een cruciale fout. Van een grote voorsprong, gaat het naar grote paniek. Slagen de jagers erin een ongezien inhaalmanoeuvre te maken en de boeven alsnog bij de kraag te vatten?

Het Jachtseizoen, woensdag om 20.35 op VTM.