.
Koen Wauters
donderdag 30 mei 2024

Koen Wauters: “Die prijs mag volgend jaar naar hem gaan” 

Hij heeft al gekozen 

We kennen Koen Wauters als de presentator van de shiny-floorshows op VTM, maar ook als meubilair bij elke talentenjacht die er is geweest. Toch is Koen blij dat hij ook andere kansen heeft gekregen dan alleen maar dat.

"Ik ben zeer trots op de twee seizoenen van Over winnaars die we gemaakt hebben, waarin ik vier mensen met een fysieke beperking telkens een fysieke uitdaging voorschotelde. En ik roep al eventjes, en steeds luider, hoe hard ik live tv mis zoals Kriebels of Binnen zonder bellen. Daarin kwam alles samen: ik mocht live presenteren, zingen, dansen en ronduit onnozel doen. Heerlijk”, zegt hij in De Morgen.

Wauters is zelf ook grote fan van soortgelijke programma’s. Zo is hij een trouwe kijker van ‘Bompa Bockie’.

“Wat mij betreft ligt de Kastaar voor mediapersoonlijkheid van het jaar al klaar. Jeroom maakte Boris. Jeroen Meus Dagen zonder broer. Tom Waes werkt aan Kalm Waes, waarin hij innerlijke rust probeert te vinden. De oogst aan persoonlijke en kwetsbare programma's waarin een tv-figuur een andere kant belicht, is de laatste jaren groot. En we krijgen er ook niet genoeg van. Ik geef het maar mee.”

Bio van Koen Wauters

Meer Over:

Koen Wauters