.
Get Ready
maandag 13 mei 2024

Koen van Get Ready: “Die man woonde daar helemaal niet”

Daar kwamen ze op een bijzondere manier achter

Het was groot nieuws toen Get Ready aankondigde dat ze er mee ophielden. De band houdt het na 30 jaar voor bezien en beginnen binnenkort aan hun laatste zomermaanden als artiest.

In die dertig jaar heeft Koen met Get Ready veel mooie momenten meegemaakt. Maar ook enkele minder mooie momenten die ze graag willen vergeten.

“Na de vijf vette jaren met Get Ready! ging het bergaf en splitte de groep. Jimmy en ik gingen langs bij een nieuwe manager in een dikke villa en Mercedes voor de deur. We konden niet naar het toilet binnen en zaten in de tuin. Bleek dat die man er helemaal niet woonde. Er zitten veel haaien in de showbizz”, zegt Koen in Nina.

Mooie momenten en minder mooie momenten passeerden in die dertig jaar de revue. En dan mogen we zeker niet de gênante momenten vergeten.

“"Ons eerste tv-optreden was bij Tien Om Te Zien met het nummer Diep. Ik liep snel naar het toilet door de stress, maar het was te laat. Gelukkig droegen we lange leren jassen en onze manager zorgde voor veel rook om de beelden flou te maken en onze niet perfecte danspasjes te verdoezelen."

Bio van Get Ready

Meer Over:

Get Ready