.
Koen De Graeve
dinsdag 5 september 2023

Koen De Graeve is getrouwd

Het bleef onder de radar

Koen De Graeve en zijn partner Ariane zijn een goed team. Niet alleen loopt hun relatie erg goed, ze staan ook vaak samen op de planken in het theater.

“We hebben dat sinds we elkaar kennen al een keer of acht gedaan. Maar samen op televisie, dat is er – op een paar kleinere dingen na – nog niet van gekomen. Ik weet voor 99% zeker dat het ermee te maken heeft dat Jaan Nederlandse is. Want ze is een fantastische actrice, dat staat niet er discussie”, zegt Koen in Dag Allemaal.

Koen en Jaan zijn twee jaar geleden getrouwd. Heel wat mensen waar daar niet vanop de hoogte en het koppel heeft er dan ook niet zo veel ruchtbaarheid aan gegeven

“Ik had ook niet verwacht dat ik ooit de stap zou zetten. Vroeger vond ik het huwelijk een burgerlijk concept. Ik dacht: ‘Waarom moet ik voor iedereen uitspreken dat ik Jaan graag zie? Wat wij hebben, is persoonlijk en intiem.”

Toch is Koen van mening veranderd. Hij vond het een vernieuwing en verruiming van de band van het gezin. “Ik wilde een symbolische daad stellen om hen te tonen dat ik er met al mijn kracht en liefde voor hen zal zijn tot het einde van mijn dagen.”

Bio van Koen De Graeve

Meer Over:

Koen De Graeve