.
Koen Crucke
woensdag 2 november 2022

Koen Crucke: “Ze zijn toen iets te ruw geweest”

Hij ging recent onder het mes

Een tijdje geleden moest Koen Crucke onder het mes voor een delicate oogoperatie. Gelukkig voor Koen en zijn partner Jan is die goed verlopen en herstelt Koen nu volop van de operatie. Maar dat het spannend was, dat was een feit.

“Ik heb er gelukkig niets van gevoeld. Het was een erg delicate operatie. Mijn oog mocht geen tiende van een millimeter bewegen of de gevolgen hadden dramatisch kunnen zijn. Daarom moest het ook onder volledige narcose gebeuren”, vertelt hij aan Dag Allemaal.

Amper een half uur na de operatie belde Koen Jan al op, een groot verschil met andere patiënten die nog een tijdje groggy zijn van de operatie.

“Maar zo ben ik, ik laat me nooit gaan. Maar die narcose dat blijft toch nog even in je systeem zitten. Ik kan tegen een stootje, maar ik heb gevraagd om extra voorzichtig te zijn bij het intuberen, wanneer ze de beademingsbuis in je keel brengen.”

8 jaar geleden onderging Koen al eens een operatie waarbij hij ook geïntubeerd moest worden en dat liep niet zo goed af. “Ze zijn toen iets te ruw geweest en ik ben een maand hees geweest. ‘We hadden eraan moeten denken dat ge een zanger zijt’, zeiden ze.”

Bio van Koen Crucke

Meer Over:

Koen Crucke