.
News Image

Koen Crucke: “We hadden tijd te kort” 

Hij had nog een andere relatie 

Toen Koen Crucke en Jan samen waren in de jaren zestig was het nog altijd een beetje taboe dat twee mannen verliefd konden worden op elkaar. Toch hebben ze hun liefde voor elkaar nooit weggestoken.

“Ik ben nooit met een vrouw arm in arm ergens binnengekomen omdat me dat goed uitkwam. Maar dat betekent niet dat ik mijn bed altijd op straat heb gezet. Tot we getrouwd zijn, heb ik mijn privéleven altijd een beetje afgeschermd, maar we hebben nooit dingen verzwegen”, zegt Koen in Primo.

Koen en Jan waren meteen overtuigd van hun liefde voor elkaar. Al kostte het voor Koen misschien iets meer moeite om te ontdooien. Al zat zijn relatie met een Duitse jongen daar voor iets tussen.

“Het heeft nog 2 maanden geduurd voordat Jan en ik in bed zijn beland. Ik hield de boot af omwille van mijn relatie met die Duitse jongen.”

Toch bleef hun relatie geen saaie bedoening en konden de twee uren met elkaar praten. “We hadden altijd gespreksstof te veel en tijd te kort. Het was geweldig om iemand te hebben met wie ik vrijuit mijn gedachten en ideeën kon delen.”

Bio van Koen Crucke

Meer Over:

Koen Crucke