You are here

Koen Crucke vijftig jaar in het vak

26/05/2016 15:20-

En dat moet gevierd worden! 

Onlangs trok Koen Crucke naar het Nederlandse Volendam om samen met tekst- en muziekschrijver Bart Herman een single op te nemen. In die studio werkt Bart Herman graag en nemen ook grote zangers als Jan Smit hun nummers op, vertelde Koen in Ment op zondag.
Tien jaar geleden bracht Koen Crucke voor het laatst een single uit. Omdat de Gentse artiest vijftig jaar in het vak zit vond hij dat er iets speciaals mocht gebeuren.
Bart Herman en Koen Crucke voerden urenlange gesprekken over de muziekkeuze en uiteindelijk kwam er iets moois uit de bus. Het nummer “Nooit echt zomer zonder jou” is Koen op het lijf geschreven en het wordt opgedragen aan Jan, de levenspartner van Koen Crucke.

Er zal nog een gouden album komen, verwijzend naar die vijftig jaar die Koen Crucke in het vak zit. Die release zal plaatsvinden bij de opening van de Gentse Feesten. Er zullen ook twee nummers in het Gentse dialect opstaan.

Koen Crucke zal ook aanwezig zijn op 8 juni in Theater Elckerlyc, waar Ment TV de Vlaamse Top 10 zal opnemen. Tickets kunnen besteld worden via www.boekjeticket.be.

Zijn nieuwe single “Nooit echt zomer zonder jou” is eveneens te downloaden via iTunes.

Meer nieuws over:

Koen Crucke

Gerelateerde foto's:

50 jaar

Koen Crucke - Gent - 23/10/2016

Opname De Vlaamse Top 10

Koen Crucke - Antwerpen - 08/06/2016

Cd-voorstelling

Koen Crucke - Gent - 15/07/2016

Opname anne Royal

Koen Crucke - Beervelde - 17/05/2016

Houden Van 2011

Koen Crucke - Antwerpen - 17/04/2011

Sterren Op De Dansvloer 2008

Koen Crucke - Vilvoorde

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van Koen Crucke