.
Koen Crucke
zondag 19 juni 2022

Koen Crucke: “Ik doe nog één keer dat kostuum aan”

Hij heeft er goede herinneringen aan

Binnenkort kunnen we Koen Crucke gaan bewonderen in ‘Villa Lehár’, de nieuwe productie van Zomeropera waarin hij een mooie rol kreeg. Het wordt een muzikale wandeling doorheen het oeuvre van Franz Lehár’. Een productie waar Koen erg naar uitkijkt.

In tegenstelling tot andere Vlaamse producties is deze voorstelling bijna zo goed als uitverkocht en daar is Koen erg dankbaar voor in tijden zoals deze.

“Het leuke is, ik zie ook veel jonge mensen genieten van het spektakel. Dat doe mij enorm veel deugd. En ik zie er nu ook helemaal anders uit dan in ‘La Cage aux Folles’, waar ik de travestiet Zaza was”, zegt hij in Tv Familie.

Aan Zaza heeft Koen heel wat mooie herinneringen overgehouden en helemaal afscheid nemen van het personage hoeft hij nog niet te doen.

“Eind juli ga ik nog eens Zaza spelen, voor het feest van vijf jaar musicalproducent Deep Bridge. En tijdens de Gentse Feesten doe ik negen shows. Met verkleedpartijen. Ik geloof ook met kostuums die lijken op die van Zaza”, vertelt Koen nog.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Koen Crucke

Meer Over:

Koen Crucke