.
Koen Crucke
maandag 13 juni 2022

Koen Crucke: “Hij belt me nog regelmatig”

Vrienden voor het leven

De meest uiteenlopende BV’s mogen op zondagavond commentaar geven uit filmpjes uit de oude doos in ‘De Tien Om Te Zien’. Wie daar ook bij hoort is Koen Crucke. Hij blikt met veel plezier terug op een gouden periode voor de Vlaamse artiesten.

“Ik ben ook gevraagd voor 'Tien Om Te Zien' toen ik begon met lichtere liedjes in plaats van opera. Een zanger met een immense stem en een koor… dat was toen iets nieuws. Ik werd opgemerkt door producer Jean Blaute. Met hem maakt ik populaire nummers zoals ‘Blijven Drijven’ en ‘Van nu af aan’”, klinkt het in Tv Familie.

Een kleine twee maand geleden moest Koen Crucke afscheid nemen van Samson-collega Gert Verhulst. Ze hebben maar liefst 33 jaar samen gewerkt en hebben samen heel wat watertjes doorzwommen.

“Gert is een vriend voor het leven, zonder twijfel. Maar ook Walter De Donder en Walter Baele zijn dat. Gert belt al eens om te vragen hoe het gaat. En laatste was ik te gast in ‘De Cooke & Verhulst Show’. James vind ik ook geweldig.”

Koen kent James al van toen hij nog een jonge acteur was. “Net als veel anderen noemt James mij soms Alberto, zoals in ‘Samson en Gert’”, lacht Koen.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Koen Crucke

Meer Over:

Koen Crucke