.
Koen Crucke
zaterdag 11 september 2021

Koen Crucke gevraagd voor tv-programma: "maar daar is niets spontaan aan"

“Maar ik ga niet in mijn blootje in de badkamer staan..."

Vlaanderen is momenteel in de ban van de realityprogramma’s. De familie Verhulst, Planckaert, Gooris, Coppens, allemaal hebben ze hun eigen serie op televisie. En ook Koen Crucke kreeg ooit de kans om een reeks te maken, maar het is er nooit van gekomen. “Mijn eisen en voorwaarden waren een beetje te streng denk ik. Ik ga niet in mijn blootje in de badkamer staan. Sommige zaken moeten privé blijven. Mochten ze het me opnieuw vragen, ik zou nog steeds even streng zijn”, vertelt Koen aan Tv Familie.

Koen en zijn partner Jan zijn zelf grote fans van ‘De Verhulstjes’. Koen en Gert Verhulst, die hele goede vrienden zijn van elkaar, zijn kind aan huis bij elkaar. Maar Koen had nog geen kans gehad om de villa van Gert in Saint-Tropez te ontdekken. “Ik wilde wel eens weten hoe zijn villa in Saint-Tropez eruitziet. En wat daar allemaal te beleven valt. Gert heeft mij en Jan er uitgenodigd en daar gaan we zeker op ingaan, maar ’t is er nog niet van gekomen.”

Voor andere realityreeksen past Crucke liever. Hij weet hoe het eraan toegaat bij realityprogramma’s en weet dat er weinig spontane televisie bij kijken komt. “Elk fragment wordt in scène gezet, niets is spontaan. Natuurlijk is dat voor de kijker heel leuke televisie, want zij hebben het gevoel dat ze vanop de eerste rij meekijken.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Koen Crucke

Meer Over:

Koen Crucke