You are here

Koen Crucke bekent: 'ik was verslaafd'

18/01/2020 12:11-

Hier schaamt Koen Crucke zich voor.

In het Heilig Huis van Hanssen was zaterdagochtend acteur, zanger en politicus Koen Crucke te gast bij Evi Hanssen op Joe. Twee uur lang, tussen 10.00 en 12.00, schotelde Evi de 10 Geboden aan hem voor. Koen Crucke vertelde bij elk Gebod zijn eigen, persoonlijke verhaal.

Koen vertrouwde Evi toe dat hij beschaamd is over zijn ‘vraatzucht’ in het verleden. “Ik was er eigenlijk beschaamd over dat ik dat niet kon beheersen en dat ik niet kon vermageren. Ik had altijd eetlust: vreten, vreten, vreten. Ik kon bijvoorbeeld een halve schapenbout eten en een half uur later kon ik al opnieuw 300 gram americain op. Ik kon dat niet beheersen en was verslaafd maar nu ben ik er vanaf. Ik ga niet meer verdikken. Als mijn broek een beetje spant, ga ik meteen op de rem staan”, vertelt Koen.

Over het gebod ‘vlucht de achterklap en het liegen’ is hij duidelijk: “Als er geroddeld wordt, dan ben ik meteen weg." Koen kan ook heel goed geheimen bewaren: “Als ik het tegen niemand mag zeggen, dan zeg ik het ook echt tegen niemand. Ook niet tegen mijn partner Jan.” Over het grote geheim van Studio 100 was hij ook niet op de hoogte: “Ik vond het een beetje jammer dat ze ons dat niet wilden zeggen, maar het is ook begrijpelijk want sommige mensen kunnen zwijgen en sommige niet. Gert had er wellicht een reden voor, hij is een zakenman. Misschien dacht hij Crucke kan niet zwijgen, maar Crucke kan wel zwijgen.”

Bij het gebod onkuisheid polst Evi naar de avontuurtjes die Koen had tijdens zijn relatie met Jan: “Dat was een onderlinge afspraak met Jan. Hij wist dat hij mij die vrijheid moest geven en andersom was dat ook zo. We zijn nu 50 jaar samen. Een relatie kan maar slagen als je elkaar ademruimte geeft. Wie zegt dat je niet een keer verliefd mag worden op iemand anders. Je kan op twee personen tegelijk verliefd zijn. Ondertussen zijn we er wel vanaf gestapt.”

Meer nieuws over:

Koen Crucke, Evi Hanssen

Gerelateerde foto's:

Rode Neuzen Concert

Evi Hanssen - Antwerpen - 30/11/2016

50 jaar

Koen Crucke - Gent - 23/10/2016

Opname De Vlaamse Top 10

Koen Crucke - Antwerpen - 08/06/2016

Cd-voorstelling

Koen Crucke - Gent - 15/07/2016

Opname anne Royal

Koen Crucke - Beervelde - 17/05/2016

Expeditie Robinson 2012

Evi Hanssen - Amsterdam - 03/09/2012

Houden Van 2011

Koen Crucke - Antwerpen - 17/04/2011

Sterren Op De Dansvloer 2008

Koen Crucke - Vilvoorde

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van Koen Crucke