.
Kobe Ilsen
vrijdag 14 januari 2022

Kobe Ilsen en partner genieten van hun babymoon

Ze bevalt binnen 4 maanden

Het jaar kon niet mooier eindigen en niet mooier beginnen voor Kobe Ilsen en zijn partner Sara Vermassen. De twee kondigden enkele maanden geleden aan dat ze voor het eerst zwanger waren en kijken volop uit naar de komst van hun kindje. In afwachting daarvan genoten ze nog even van elkaar tijdens een gezellige en romantische babymoon waar Kobe ook meteen zijn 40ste verjaardag vierde.

Daarvoor trokken ze naar New York. Waar ze onder andere gingen wandelen op Times Square, een bezoek brachten aan de wereldberoemde kerstboom aan het Rockefeller Center en genoten van het uitzicht op het One World Trade Center.

En alsof dat nog niet genoeg was trokken ze nadien ook nog naar Tenerife. Daar pronkte Sara reeds met een klein zwangerschapsbuikje. Op Instagram en in Tv Familie kunnen we een foto bewonderen van Sara die prachtig zwanger is en klaar is om over ongeveer 18 weken te bevallen. Kobe vult de foto aan met enkele lieve woorden naar zijn partner toe. “De mooiste zwangere vrouw ter wereld”, klinkt het.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Kobe Ilsen

Meer Over:

Kobe Ilsen