.
Kobe Ilsen
zondag 11 september 2022

Kobe Ilsen en Danira Boukhriss kennen elkaar door en door

"Danira voelt als ik een minder moment heb"

‘Over eten’ is terug op VRT en daarmee ook het gouden duo Danira Boukhriss en Kobe Ilsen. Na een tijdje niks meer samen gepresenteerd te hebben, was het tijd om toch nog eens te doen.

Kobe en Danira zijn niet alleen heel goede collega’s, maar ook hele goede vrienden. Geen koppel, dat zijn de twee naar eigen zeggen nooit geweest.

“Maar het had gekund. We zijn al samen op reis geweest en hebben vele gemeenschappelijke vrienden. Maar toch is er nooit geen relatie geweest. Ik beschouw Kobe als mijn grote tv-broer”, zegt Danira in Dag Allemaal.

De mensen zijn een lange tijd blijven insinueren dat de twee een relatie hadden en Kobe begrijpt wel waar de gedachten vandaan kwamen.

“Wij speelden dat spelletjes soms ook mee. We vonden het leuk om ermee te lachen. Maar we hebben gewoon een hele hechte vriendschapsband, da’s supermooi. Wij geven elkaar raad over een goede advocaat of een architect, geven elkaar tips over verbouwingen en noem maar op. Danira is ook degene die heel goed voelt als ik een minder moment heb.”