.
Kobe Ilsen
donderdag 22 september 2022

Kobe Ilsen: "Dit zijn de favorietjes van Danira"

"Veel beter dan een sterrenrestaurant...."

Kobe Ilsen en Danira Boukhriss zijn terug met ‘Over Eten’. Een programma waarin onze eetgewoontes onder de loep worden genomen en waarbij we elke aflevering toch weer iets bijleren.

Maar er zijn wel een aantal gerechtjes waardoor de twee meteen terug gekatapulteerd worden naar hun kindertijd. En dat is bij Kobe iets heel erg lekker.

“Spaghetti bolognese! Ik denk dan terug aan de gezelligheid van zondagavond. ‘Schalkse Ruiters’ of ‘Heterdaad’ was dan op tv, en dan aten wij lookbroodjes en spaghetti, met gehakt en veel kaas en tabasco. Op kerstavond aten wij ook altijd een kerststronk uit een supermarkt”, blikt Kobe terug in Dag Allemaal.

Een voorverpakte ijsstronk, Kobe hoort Sergio Herman al gruwelen. “Maar ik vind het nog altijd heerlijk. Zoals met vrienden op een festival een hamburger met frieten eten veel beter kan zijn dan langsgaan in om het even welk sterrenrestaurant.”

Maar ook Danira heeft zo haar favorietjes. “Frieten van de frituur! Met warme currysaus en mayonaise, een curryworst speciaal, met verse uitjes erbij dan…”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kobe Ilsen en Danira Boukhriss