.
Kobe Ilsen
maandag 24 mei 2021

Kobe Ilsen: “daar is Sara bang voor”

“En het speelt mee, ik geef dat toe.”

Kobe Ilsen heeft zijn vader nooit gekend. De dag dat Kobe geboren werd vertrok zijn vader met een andere vrouw, vertelt Kobe in Dag Allemaal. En soms is Kobes verloofde Sara bang voor dat jeugdtrauma…

“Sara is soms bang dat dat jeugdtrauma mijn motivatie is om aan kinderen te beginnen”, vertelt de presentator in het weekblad. “En het speelt mee, ik geef dat toe.”

“De sterke band die Gert en Viktor Verhulst hebben, dat ontroert me”, klinkt het emotioneel bij Kobe Ilsen in Dag Allemaal. “Als die wat gedronken hebben en elkaar met tranen in de ogen vastpakken...”

“Vader en zoon, het is niet altijd de simpelste relatie, maar er is een oerliefde. Ik heb dat nooit met mijn eigen vader kunnen voelen, maar ik wil het wel als papa bij mijn kinderen ervaren.”

En dat dat kan, bewijst Kobes broer. “Stijn kreeg vijf kinderen en is een fantastische papa. Het verleden mag de toekomst niet bepalen.”, benadrukt Kobe Ilsen in Dag Allemaal. “Ik heb een rugzak, maar er zijn mensen die veel grotere trauma’s meedragen.”