.
Janine Bischops in Familie
maandag 24 oktober 2022

Kleindochter van Janine Bischops: “Ik wou niet meer kijken"

Tot ze besloot zich in te schrijven

Wie naar ‘The Voice van Vlaanderen’ heeft gekeken, heeft ongetwijfeld actrice Janine Bischops opgemerkt die kwam supporteren voor haar kleindochter Kaat. Ze dacht eerst dat Kaat een grapje maakte toen ze vertelde over haar deelname, maar Kaat meende het.

“Als kind keek ik altijd vol bewondering naar de kandidaten. Naarmate ik ouder werd, stelde ik me meer en meer de vraag: ‘En waarom zit ik daar niet bij?’ Ik durfde me niet in te schrijven, en jaar na jaar werd dat meer confronterend”, bekent ze in Dag Allemaal.

De confrontatie werd jaar na jaar moeilijker tot op het moment dat ze liever niet meer naar ‘The Voice’ wou kijken.

“Maar toen kwam corona en moest ik veel binnen blijven, en heb ik een heel seizoen van ‘The Voice’ gezien. En ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik het mezelf niet zou vergeven als ik het nooit zou proberen. En zo heb ik de knoop doorgehakt.”

Kaat is een bijzonder creatieve dame en uit haar creativiteit op verschillende manieren. Zo is ze niet alleen met muziek bezig, maar studeert ze illustratie. “Voor mij is dat een totaalplaatje. Tekenen en schilderen is voor mij emoties overbrengen, net als muziek. Stel dat ik de liveshows haal, dan hoop ik dat ik mag mee beslissen over het visuele aspect.”