.
Eddy Wally
dinsdag 12 juli 2016

Kleindochter Eddy Wally bevallen

We hebben leuk nieuws over Vanessa De Roover.


Vanessa De Roover, de kleindochter van Eddy Wally, is bevallen van een dochter. De geboorte vond al op maandag 30 mei plaats maar het nieuws bleef heel die tijd binnenskamers. Vanessa zou normaal gezien in de loop van de maand juli bevallen maar de kleine Valentina had zin om vroeger op de wereld te komen. Het was best wel schrikken voor Vanessa toen ze merkte dat de geboorte zich al aankondigde. We zijn vroeg in de ochtend naar het ziekenhuis gereden en toen we daar aankwamen zag het verplegend personeel al een voetje. Vanaf toen is alles snel gegaan. Een verpleegster heeft de bevalling moeten leiden want de gynaecoloog geraakte er niet tijdig. Om 5.52 uur in de ochtend was ik al mama, reageert Vanessa in een exclusief gesprek met de Showbizz-Site. Vanessa wou het nieuws zolang mogelijk stilhouden maar maandag doorbrak ze het stilzwijgen. Iedereen weet dat ik rond deze tijd zou moeten bevallen en dus is het logisch dat mensen informeren naar mijn toestand. Toen de Showbizz-Site dat maandag ook deed, hebben mijn man en ik besloten om met het nieuws naar buiten te komen, vertelt Vanessa.

De keuze voor de naam Valentina is niet toevallig. Valentina was de naam van de overleden Russische mama van Vanessa's man Vasilij. De kleine Valentina lijkt trouwens als twee druppels op haar man. Ook haar oogjes lijken sprekend op de blauwe ogen van Vasilij.

Valentina woog bij de geboorte amper 1750 gram en enkele dagen later daalde haar gewicht zelfs tot 1.500 gram. Valentina was klein bij de geboorte, haar lengtemaat was amper 40 cm. Maar gelukkig was alles voor de rest in orde. Mijn man en ik zijn haar vier weken lang elke dag in het ziekenhuis gaan bezoeken. Ondertussen is Valentina thuis en ze is zal 47 cm groot en weegt ze 2.800 gram, glimlacht Vanessa.

Valentina is een rustige baby en slaapt bijzonder goed. Alleen is ze af en toe een beetje in de war. Ze denkt 's nachts wel eens dat het dag is maar het voordeel is dan weer dat ze overdag veel slaapt. Zolang Valentina maar gezond is, ben ik tevreden.

Vanessa heeft ervoor gekozen om verder geen interviews te geven over de geboorte van Valentina. Ook foto's van de kleine Valentina zullen er niet snel komen. Mijn man en ik hebben ervoor gekozen om niet langer in de media te komen. We begrijpen dat we dit nieuws niet langer stil kunnen houden, vandaar dit interview.

Wie dolblij is dat ze het nieuws nu ook van de daken mag schreeuwen is Marina Wally. Zij is niet alleen de oma van de kleine Valentina, ze is ook meter van de baby. Vanessa's papa Rudy is peter van de baby.

Wij wensen Vanessa en Vasilij proficiat met de komst van Valentina en hopen dat ze in alle rust verder mogen genieten van het kleine wondertje.

Bio van Eddy Wally en Marina Wally