.
News Image

Klaasje Meijer stopt bij K3

Dit slaat in als een bom.

Wanneer Studio 100 ’s morgens een uitnodiging naar de pers stuurt voor een persmoment dat al dezelfde dag doorgaat én waarop grote baas Gert Verhulst samen met K3 aanwezig zal zijn, dan weet je gewoon dat er belangrijk nieuws over de toekomst van K3 aankomt. Er werd al snel gespeculeerd. Zou er iemand van K3 zwanger zijn en de groep verlaten? Dat laatste zeker, want anders zou Studio 100 toch geen persconferentie organiseren?

Het was voor de fans nagelbijtend afwachten tot de start van de belangrijke persconferentie. En ja, Gert Verhulst had groot nieuws. Klaasje, de blonde van K3, heeft besloten om de groep te verlaten. "Het is een enorme stap, maar voor mij een heldere en doordachte beslissing", klinkt het bij Klaasje. De blondine is dankbaar voor alle mooie momenten, vooral de reacties van de vele duizenden kinderen. "Ik ben ook Hanne en Marthe en het volledige team van Studio 100 dankbaar. Ik voel dat het tijd is om mijn vleugels te gaan uitslaan. Voor mij is het moment gekomen om verder te kijken en mijn horizon te verbreden", klinkt het.

Op 6 november 2015 werden Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn tijdens de finale van K3 Zoekt K3 verkozen als de nieuwe K3. Korte tijd later werden er een massa afscheidsshows georganiseerd en gingen Hanne, Klaasje en Marthe hun eigen weg. En ja, dat deden zij echt goed. De drie waren en zijn vandaag de dag nog steeds de allerbeste vriendinnen.

Studio 100 gaat op zoek naar een vervangster of vervanger van Klaasje. Dat kan zowel een jongen als een meisje zijn. Klaasje blijft nog een jaar bij K3 en zal nadien aan een solo-carrière werken. Want muziek is en blijft belangrijk in haar leven.