.
News Image

Klaasje Meijer onthult waarom ze stopte bij K3: “dat mocht niet van Studio 100”

“Ik heb dat toch zo ervaren, ja.”

Klaasje van K3 is niet meer. Vanaf nu is het weer gewoon ‘Klaasje Meijer’. In Het Laatste Nieuws komt Klaasje nog een laatste keer terug op haar afscheid van Hanne en Marthe en onthult ze de ware reden waarom ze stopte bij K3.

Klaasje geeft toe dat ze de regie van haar leven opnieuw in eigen handen wou nemen. Het keurslijf bij K3 bleek dan toch (nog) strakker dan de sympathieke Nederlandse had voorzien…

“Ik heb dat toch zo ervaren, ja”, geeft Klaasje eerlijk toe in Het Laatste Nieuws. “Niet dat ik enorm rebels ben, ofzo. En natuurlijk is het logisch dat ik bij persoonlijke keuzes in overleg ging met mijn werkgever. Maar alles werd wel héél erg bekeken vanuit ‘het concept K3’.”

Zo mocht Klaasje niet deelnemen aan commerciële programma’s. “Niet mogelijk.” Ook als Klaasje iets met klassieke muziek wou doen omdat ze aan het conservatorium studeerde en dwarsfluit speelt, was daar geen tijd voor. “Lastig, wanneer de sneltrein van shows, films en tv-programma’s vooruit dendert”, analyseert Klaasje in het dagblad.

Klaasje benadrukt dat ze enorm dankbaar is voor alles wat ze dankzij K3 heeft mogen meemaken. “Maar tijd voor jezelf is er niet”, onthult Klaasje Meijer de reden waarom ze stopte als K3’tje.