.
K3 en Axana Ceulemans
dinsdag 21 september 2021

Klaasje Meijer: “ik hield een heel goede vriendin over aan K3 Zoekt K3”

Zien we deze twee K3-vriendinnen binnenkort samen in een film?

Met K3 was Klaasje bijzonder populair. Ze wonnen Zomerhit, ze traden op in de grootste zalen van Nederland en België en maakten keer op keer de kinderen gelukkig met hun muziek. Toch was het voor Klaasje tijd om een andere weg in te slaan. Dat ze vanaf nul moet starten, schrikt haar niet af.

“Zelfs al is het succes minder, dan nog zal ik even hard genieten van de dingen die ik aan het doen ben. Ik moet niet elk weekend negen shows geven om die voldoening of appreciatie te voelen”, vertelt Klaasje aan Story. “En als iets niet werkt, geloof ik dat er altijd wel weer iets anders op mijn pad zal komen. Eerst maar lekker focussen op die ontwikkeling op het gebied van acteren en klassieke muziek, en daarna mijn hart volgen.”

Aan ‘K3 zoekt K3’ heeft Klaasje in ieder geval een goede vriendin overgehouden. Nog steeds spreekt ze vaak af met finalist Lauren De Ruyck. Samen dromen ze er al eens van om iets samen te doen. “Dan zal het sowieso iets zijn met inhoud. Mocht het met acteren zijn, dan zouden we graag sterke vrouwelijke personages neerzetten”, vertelt Lauren over hun dromen.

Download onze app voor iOS of Android