.
Klaasje Meijer
dinsdag 3 oktober 2023

Klaasje Meijer: “Ik heb toen toch even moeten bekomen”

Het was behoorlijk pittig

Voor Klaasje Meijer was ‘De Verraders’ een unieke ervaring. Dat zelf nog eens één van de drie verraders was, maakte de ervaring alleen maar specialer. Klaasje is de dochter van een dominee en hij vraagt zich toch af hoe ethisch verantwoord zo’n spel is.

“Ik moet zeggen dat ik niet zoveel rekening houd met wat mijn familie ergens van vindt. Mijn ouders zijn daar net als iedereen in mijn omgeving nuchter in: ‘Je bent acteur en muzikant, leef je leven, maak je eigen keuzes, we staan achter je’. Iedereen snapt dat dit een spel is, dus ik voelde me niet geremd”, zegt Klaasje in Dag Allemaal.

De gewezen K3 zangeres heeft zich in elk geval goed voorbereid op het programma. Zo kocht ze het boekje ‘Debatteren om te winnen’. Want overtuigingskracht dat is exact wat een sterke speler nodig heeft.

“Je moet je beredenering goed onderbouwen en je emoties de baas blijven. Ik moet zeggen dat het hier en daar toch moeilijk is geweest om vol te houden. Toen het afgelopen was, heb ik even moeten bekomen, om weer te aarden en gewoon iedereen te kunnen vertrouwen.”

Bio van Klaasje Meijer