.
Klaasje Meijer
woensdag 15 november 2023

Klaasje Meijer: “Het was een samenloop van omstandigheden”

Het is soms egoïstisch

Of je nu in toeval gelooft of niet, soms zijn gebeurtenissen in het leven niet altijd te verklaren. Klaasje Meijer wil soms niet geloven dat toeval bestaat en gelooft er eerder in dat dingen gewoon zijn voorbestemd.

“Maar dat klinkt dan weer zo egoïstisch, want dat zou betekenen dat het universum speciaal voor mij de dingen zus of zo laat verlopen. Het is misschien meer een samenloop van omstandigheden. Was K3 voorbestemd? Ik weet het niet, de auditie sprong op een dag op m'n Facebook-pagina — 'K3 gaat op zoek naar nieuwe meiden' — en omdat ik sowieso al iemand ben die altijd op zoek is naar uitdagingen, ben ik gesprongen”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

Klaasje besloot te stoppen met K3 en ging daardoor ook meteen weer verder met nieuwe uitdagingen. “Soms moet je kansen, als ze zich voordoen, grijpen. Ik ben heel warm omringd, dat heeft bij die sprongen wel altijd geholpen. Er is een aantal mensen in m'n leven waarvan ik weet dat ze er altijd zullen zijn. Niet alleen familie, ook vrienden. Een job loslaten: dat is gemakkelijker als je die hele veilige basis hebt.”

Bio van Klaasje Meijer

Meer Over:

Klaasje Meijer