.
Klaasje Meijer in De Verraders
vrijdag 6 oktober 2023

Klaasje Meijer: “Dat maakt het extra spannend”

De plooien zijn glad gestreken

Uit het eerste seizoen hebben we geleerd dat het er allemaal behoorlijk heftig aan toe kan gaan. Niet iedereen staat nu op goede voet met elkaar en dat is toch bijzonder om te zien hoe een programma zo’n impact kan hebben op iemand.

Ook dit seizoen behoort het behoorlijk heftig te worden. Dat konden we al afleiden uit de verschillende filmpjes die te zien waren naar aanloop van het programma. Zo zagen we Klaasje Meijer haar excuses aanbieden aan Aagje Vanwalleghem.

“We hebben in het echte leven nu honderd procent goed contact, dat kan ik je verzekeren. Inhoudelijk mag ik niets zeggen over wat daar precies gebeurd is, maar het is intussen allemaal bijgelegd. Let wel, ik heb zelf de andere afleveringen nog niet gezien. Ik heb dus geen idee wat iedereen over elkaar zegt in de tussenstukjes. Ook niet wat ze over mij zeggen”, klinkt het bij Klaasje.

Dat zou dus zeker nog confronterende reacties kunnen uitlokken. Al wordt er in het echte leven ook gewoon vaak over elkaar geroddeld.

“Alleen werd hier alles gefilmd, ook wat achter de schermen gezegd wordt en dat is tegennatuurlijk. Dat nu allemaal moeten zien, maakt het extra spannend.”

Bio van Klaasje Meijer