.
Klaasje Meijer in De Verraders
donderdag 12 oktober 2023

Klaasje Meijer: “Dan heb je er meer grip op”

Ze waren een goed team

2 Studio 100 figuren die in de rol van verrader moesten kruipen in ‘De Verraders’, het was bijzonder, maar dat vond Klaasje Meijer niet erg. Dat Walter De Donder ook één van de verraders was, gaf haar veel rust.

“Dit voelt bijna als familie, hem kan ik sowieso vertrouwen doorheen het hele spel. Niet omdat we vroeger collega’s waren, zo vaak zagen we elkaar niet, maar voornamelijk omdat hij een warme, hartelijke persoonlijkheid is, rustig en rationeel”, begint Klaasje in Dag Allemaal.

Ook Bart Appeltans werd één van de verraders en hij, Walter en Klaasje vormden een goed team aan verraders. Dat gaf de zangeres een fijn gevoel.

“Als verrader heb je iets meer grip op het spel en kan je vaak eerder keuzes maken dan de anderen, ook al kan je elk moment ontmaskerd worden. Het moment van de Ronde Tafel was iedere avond enorm spannend. Dan kwam bij enkele mensen de ware aard naar boven. Sommigen van wie ik het niet verwacht had, konden liegen zonder te verpinken. Grappig om te zien. Nu ja, ik ben ook geen doetje geweest.”

Bio van Klaasje Meijer