.
News Image

Klaasje Meijer: “Daar pas ik toch liever voor”

Ze kan het ook gewoon niet goed

Wie bij K3 terecht komt, kan zeker zijn van een job waarbij je goed je brood verdient en waar je werkzekerheid hebt. Althans, toch zo lang je zelf wil blijven zingen bij K3. Klaasje Meijer bleef 6 jaar zingen bij K3 tot ze besloot dat het tijd was om haar vleugels uit te slaan.

Klaasje kreeg de voorbije maanden heel wat opdrachten aangeboden en ze dook op in verschillende programma’s. Toch aanvaardt Klaasje niet elke opdracht die ze krijgt.

“Ik ben selectief in wat ik aanneem, want er komen veel aanvragen binnen. Ik ben al verschillende keren gevraagd voor kookprogramma’s, maar daar pas ik voor. Ik hou niet van koken en kan het niet goed. Ik zeg enkel ‘ja’ op projecten die me aanspreken”, klinkt het in Dag Allemaal.

Wanneer je deel uitmaakt van K3 is het onmogelijk om je agenda zelf te regelen. Die agenda zit ook elke dag goed vol en je hebt als K3’tje maar weinig vrijheden. En dat is exact wat Klaasje miste.

“Ik verlangde er echt naar op mijn eigen ding te kunnen doen. Nog eens tien jaar K3 ‘moeten’ zijn, dat idee gaf me een benauwd gevoel. Nu ervaar ik meer innerlijke rust, omdat ik de touwtjes zelf in handen heb. Mijn eigen weg gaan is bevrijdend.”