.
Marco Borsato
maandag 15 maart 2021

Kinderen vinden Marco Borsato hun grote voorbeeld

Zij steunen hun vader ondanks bedrog.

Dat Marco Borsato zijn vrouw Leontine bedrogen heeft, dat weet iedereen. En het is blijkbaar niet bij één keer gebleven. Iedereen kan wel eens voor de bijl gaan, maar zijn kinderen noemen hem hun grote voorbeeld noemen. Dat moet de zanger enorm veel deugd doen.

“Woorden kunnen niet beschrijven hoe trots ik op jou ben papa”, schrijft dochter Jada op Instagram. Ook Senna sluit zich daarbij aan. “Hou van jou kan niet in woorden omschrijven hoe trots ik ben”, schrijft hij op zijn beurt op Instagram.

Oudste zoon Luca heeft ook van zich laten horen. “Je wilt half niet weten hoe trots ik op je ben, wat voor geweldige vader je altijd bent geweest en voor altijd zal zijn voor ons”, schrijft hij op Instagram. “Het zal me een zorg zijn wat de rest van Nederland van alles vind maar ik weet wat voor pure man en mens jij bent lieve pap. Ik spreek namens ons allemaal als ik zeg dat we ziels veel van je houden en je nooit maar dan ook nooit kwijt willen. Welcome back to this world of love & joy”, gaat Luca verder.
“En laten we “één moment” nemen om nooit te vergeten dat je voor altijd mijn grote voorbeeld bent. En daarnaast voor vele anderen”, besluit de oudste zoon van Leontine en Marco Borsato.