.
Willy Sommers
maandag 13 januari 2020

Kinderen van Willy Sommers luiden de alarmbel

Willy Sommers moet dringend iets veranderen voor zijn kinderen.


Willy Sommers geeft toe dat alles thuis geregeld wordt door zijn vrouw Cindy. En af en toe luiden zijn kinderen daarom de alarmbel. Luna en Luka zouden immers graag hebben dat hun papa wat vaker thuis is. Zo vergat Willy Sommers vorige zomer een vakantie in te lassen met het gezin. Gelukkig had hij nog vier dagen vrij in zijn agenda en kon er een citytrip naar Barcelona gepland worden.

Maar ook in Barcelona kom je Vlamingen tegen, vertelt de zanger in Primo, en ook daar moet hij dus soms wel eens poseren met de fans. “Papa, nu even geen foto’s, hé,” zei Luka toen. “Maar ik kan niet anders. Ik ben een publiek figuur en ik heb nog nooit een foto of een handtekening geweigerd,” aldus Willy Sommers, die toegeeft dat zijn kinderen dat wel eens lastig vinden.

Willy Sommers heeft zich echter voorgenomen om in 2020 meer tijd met zijn kinderen door te brengen. De zanger blokkeerde vier weken in zijn agenda die hij met zijn gezin gaat doorbrengen. Luna en Luka zeggen het nooit rechtuit dat hun papa er te weinig is, maar Willy Sommers geeft in het weekblad toe dat hij dat soms voelt dat ze het dénken. Maar in 2020 maakt Willy Sommers dus meer tijd voor zijn gezin!

Bio van Willy Sommers

Meer Over:

Willy Sommers