.
Missie Callcenter met Celine Van Ouytsel, Veronique De Kock, Dina Tersago, Ann Van Elsen, Nele Somers
maandag 11 mei 2020

Kinderen Dina Tersago gefrustreerd

“Ik heb het gevoel dat ik alles maar half kan doen.”


Dina Tersago en haar echtgenoot Wim werken van thuis uit. En ook zoontjes Isak (4) en Thor (2,5) zijn thuis. En die combinatie van werk en privé loopt niet altijd ideaal. “Vroeger kon ik mij op bepaalde momenten volledig op mijn werk concentreren en op andere helemaal op mijn kinderen. Maar nu loopt dat allemaal door elkaar en heb ik het gevoel dat ik alles maar half kan doen,” onthult Dina in Dag Allemaal.

De presentatrice geeft toe dat dat niet alleen voor zichzelf vervelend is, maar dat ook haar zoontjes daardoor wel eens gefrustreerd raken. “Zij zijn weleens teleurgesteld als ik wéér moet werken,” geeft Dina toe. “Ik heb het gevoel dat ik de hele tijd moet switchen van het ene naar het andere,” aldus Dina Tersago over het moeilijke evenwicht tussen werk en privé.

“Ik probeer mijn werk zo snel en efficiënt mogelijk te doen, maar soms ben ik er met mijn gedachten maar half bij omdat de kinderen op de achtergrond aan het roepen zijn,” aldus Dina. Toch wil de presentatrice haar gemoed niet laten bepalen door die minderen momenten. “Wim, de kinderen en ik zijn allemaal gezond, en dat is het belangrijkste,” klinkt het eerlijk bij Dina Tersago in Dag Allemaal.