.
Kim Van Oncen
zaterdag 23 juli 2022

Kim Van Oncen voor rechter na zware verkeersovertreding

"Deze straf kreeg ik van de rechter"

In juni stond Kim Van Oncen nog in de rechtbank in het theaterstuk ‘Assisen IV’. Daarin speelde ze samen met onder andere Erik Goossens, Bieke Ilegems en Tom Audenaert. Maar wisten jullie dat Kim zelf ook al eens voor de rechtbank is moeten verschijnen?

Ze legt het uit in Story. “Ik heb me ooit voor de politierechter van Mechelen moeten verantwoorden omdat ik een rood licht had genegeerd. Dat was uiteraard niet opzettelijk, ik had het licht gewoon niet gezien.”

Voor de politierechter moeten verschijnen was voor de actrice een hele belevenis. Ze voelde zich een echte crimineel en was heel nerveus toen ze het moest uitleggen.

“Die rechter zag gelukkig ook dat ik geen wegpiraat was en ik kreeg gelukkig maar een minimumstraf”, lacht Van Oncen opgelucht.

Kim is altijd een bezige bij, en moet af en toe wel eens op zoek gaan naar wat rust. Gelukkig vindt ze die iedere avond wanneer ze haar kinderen in bed steekt. “Ik praat nog eventjes voor ze gaan slapen. Dan pas komen de tongen los en hoor ik alles wat ze leuk en minder leuk vonden. Dan dommelen ze zachtjes is e is er stilte en hun ademhaling. Heerlijk!”

Bio van Kim Van Oncen

Meer Over:

Kim Van Oncen