.
Kim Van Oncen
zondag 6 juni 2021

Kim Van Oncen: ‘Ik kook echt nooit’

En daar is een straffe reden voor.

Zaterdagochtend was Kim Van Oncen te gast in de eerste aflevering van het tweede seizoen van ‘De vijver van Siska’. Het programma is op zaterdag tussen 8 en 10 uur live op Radio 2 te horen én op Eén te zien.

Kim Van Oncen had op vraag van Siska Schoeters haar eigen ontbijt bij. “Ik heb granola mee, zelf gemaakt”, steekt Kim Van Oncen van wal. “Door jou man”, vulde Siska Schoeters aan. En daar is een goede reden voor. “Ik kook eigenlijk nooit. Ik maak thuis echt niets in de keuken. Ik doe alle andere dingen in huis, echt met alle plezier zelfs. Maar ik ben dus een vrouw die zit te wachten tot haar man thuis komt om te koken. Het schijnt dat ik echt niets kan maken, ik heb het ooit wel geprobeerd, maar daar kwam dan heel veel kritiek op van mijn man. De eerste keer dat hij is blijven slapen, wou ik doen alsof ik kon koken en dan had ik een ei gebakken, maar dat was dan aangebrand en uitgedroogd. Hij wist meteen dat hij voor het eten al zeker niet bij mij moest blijven”, lacht Kim Van Oncen.

Gelukkig weet haar man Niels dat het koken echt het enige minpunt van zijn vrouw is. Voor de rest is Kim Van Oncen perfect, nietwaar Niels?

Bio van Kim Van Oncen

Meer Over:

Kim Van Oncen