.
Kim Van Oncen
maandag 6 februari 2023

Kim Van Oncen: “De pluimen worden niet elke ochtend in ons gat gestoken”

Soms maken mensen meer van ‘de media’ dan het is

Kim Van Oncen switcht automatisch van de media s’ ochtends naar haar supermarkt in de namiddag. Volgens haar een gezonde switch die zorgt voor de nodige afwisseling.

“Het is niet zo dat wij op de VRT aankomen en de kaviaar klaarstaat, hè. Soms maken mensen meer van ‘de media’ dan het is. Het is een leuke job, maar ook écht werken. De pluimen worden niet elke ochtend in ons gat ­gestoken, hoor”, vertelt Kim Van Oncen aan Gazet van Antwerpen.

Toch gaat Kim vaak op zoek naar ‘pieken. Ze houdt van spanning en als het eventjes rustiger is, dan zoekt ze weer nieuwe uitdagingen op.

“Mijn mama zegt soms: ‘Wat hebt ge nu allemaal weer aangepakt?’ ‘Ik weet het ook niet’, zeg ik dan. Op een of andere manier verzeil ik daar precies altijd in. Ik strompel in ­situaties”, aldus Kim Van Oncen in Gazet van Antwerpen.

Haar nieuwste uitdaging is de ochtendshow op Radio 2 die ze vanaf nu presenteert met Peter Van de Veire. Een nieuwe combinatie van een ervaren ‘rot in het vak’ en een ‘levendige onderneemster/mama’ zal zonder twijfel zorgen voor heel wat onvergetelijke radiomomenten.

Download onze app voor Android of iOS