.
Kim Biets uit Boer Zkt Vrouw
vrijdag 29 april 2022

Kim uit Boer Zkt Vrouw onthult tactiek: “Dat wilde ik niet”

"Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn bij mij"

Wanneer een haan door zijn kippenhok paradeert, heeft hij graag dat zijn hennen overeenkomen. In het recente seizoen van 'Boer Zkt Vrouw' op VTM is dat voor boer Kim niet anders. Hij heeft het niet zo voor jaloezie en afgunst, vertelde hij deze week in TV Familie

Het karakter van boer Kim kan je het best omschrijven als warm, sociaal en betrokken. Hij heeft aandacht voor elk van de kandidates en probeert zich zo open mogelijk op te stellen, zonder in zijn kaarten te laten kijken.

“Het zit in mij om mensen op hun gemak te stellen. Dat heb ik al vaak van mensen gehoord. Zeker als er zich zo'n belangrijke keuze aandient, vind ik het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn”, zegt hij.

Kandidates Emi, Ginny en Carole voelen zich ondertussen al goed thuis bij boer Kim. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de manier waarop Kim met hen omgaat. “Ik probeer mijn aandacht tussen hun drieën te verdelen om nog niet te veel in mijn kaarten te laten kijken. Dat is ook nodig om een weloverwogen keuze te kunnen maken en onderlinge wrevel of jaloezie de kop in te drukken”, zegt hij hierover in TV Familie.

“Het was een bewuste zet van mij om nog niet teveel van mijn gevoelens prijs te geven. Ik wilde echt nog niet laten merken voor wie ik mijn hart helemaal zou openstellen. Dan ontstaat er sowieso onenigheid tussen de kandidates en dat heeft een invloed op de sfeer. Het is voor mij belangrijk dat die goed blijft”, aldus Kim.

Download onze app voor iOS of Android