.
News Image

Kim Gevaert is alle Belgische medailles kwijt

Verrassende onthulling op Qmusic.


Kim Gevaert was vandaag, donderdag 20 december, te gast in de Qmusic-ochtendshow bij Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck en Heidi Van Tielen naar aanleiding van de Top 500 van de 00's. Kim behaalde in de Zeroes een Olympische medaille, 27 Belgische titels en heel wat Europese titels, maar ze had meteen iets op te biechten aan het trio: Het aantal Belgische titels wist ik eigenlijk niet. Ik had een doos met alle Belgische medailles en door onze verhuis vind ik die niet meer terug. Gelukkig wel die van de Europese kampioenschappen en natuurlijk de Olympische medaille. Alle andere ben ik kwijt, dus die kan ik ook niet meer natellen. Ooit zal die doos wel uitkomen, lachte Kim.


Sam, Wim en Heidi vroegen zich af wat Kim nu doet: Ik heb logopedie gestudeerd, voor ik atlete werd, en ik ben daar nu terug mee aan de slag. Ik werk in een school in Brussel met anderstalige kinderen. Ik studeer ook een beetje bij. Ik ben aan een postgraduaat begonnen dit jaar en dat is toch meer werk dan ik dacht, maar ik doe het heel graag. Het gaat rond meertaligheid en het begeleiden van anderstalige kinderen. Kim vertelde ook dat ze onlangs de 10 kilometer Spartacus Run heeft gelopen, waardoor Sam begon te glunderen: Mag ik even officieel noteren dat ik langer en verder kan lopen dan Olympisch kampioene Kim Gevaert? Vorige maand liep Sam de marathon van New York.


Qmusic telt af naar de kerstvakantie met de Top 500 van de 00's. Nog tot en met morgen, vrijdag 21 december 2018, draaien de Q-dj's de 500 beste platen uit de periode van 2000 tot 2010, gekozen door de luisteraars. Deze week ontvangt het Qmusic-trio Sam, Wim en Heidi elke ochtend een mystery guestdie hot was in de Zeroes. Zo kwamen VandaVanda, Kris & Yves van Man Bijt Hond en Andrea Croonenberghs & Joke Devynck van Flikken al langs.

De volledige Top 500 van de 00's kan je hier terugvinden: https://qmusic.be/hitlijsten/top-500-van-de-zeroes-2018.

Bio van Kim Gevaert

Meer Over:

Kim Gevaert