.
Kim Debrie
vrijdag 19 mei 2023

Kim Debrie: “Zulke verhalen zetten je aan het denken”

Ze denkt vaak aan hem

Het leven loopt niet altijd zoals je zou willen. Vraag dat maar aan Kim Debrie. Zij belandde tot twee keer toe in het ziekenhuis nadat ze niet naar haar lichaam had geluisterd.

Maar Kim is blij dat ze er al bij al goed vanaf is gekomen. Ze heeft meer geluk gehad dan haar collega en goede vriend Björn Soenens, die geconfronteerd werd met kanker.

“Ik duim echt voor hem dat alles goed komt. Hij is intussen geopereerd, maar zulke verhalen zetten je aan het denken. Gezondheid is kostbaar, dat kan je niet kopen, hé”, klinkt het in Dag Allemaal.

Kim haalt alvast veel kracht en energie uit haar job bij Radio2. Zij presenteert er ‘BeneBene’ en geeft Vlaamse artiesten op die manier een kans om zich te tonen.

“Wij hebben hier zoveel talent! Ik heb altijd veel respect gehad voor onze Vlaamse artiesten en met veel van hen heb ik ook altijd een goede klik gehad. Zo mocht ik als meisje van veertien interviewtjes doen voor een lokale radio. Als je op die leeftijd met Clouseau kan spreken, dat doet iets met een jong meisje.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kim Debrie

Meer Over:

Kim Debrie Radio 2