.
Kim Debrie
donderdag 1 juni 2023

Kim Debrie: “Mijn moederhart is vaak gebroken”

Ze heeft er geen trauma’s aan over gehouden

Wie aan de zomer en Radio 2 denkt, denkt ook aan Kim Debrie en ‘Plage Préférée’. Dat waren 2 heel leuke maanden voor Kim, maar ook wel twee maanden waarbij ze vaak van huis weg was. En ze moet toegeven dat ze daarover weleens schuldgevoelens heeft gehad.

“Mijn moederhart is toen heel vaak gebroken, zeker toen Noa nog een baby of kleuter was. In het weekend was ik wel thuis, maar op zondagavond vertrok ik naar zee en was ik pas vrijdagavond weer thuis. Ik nam me voor dat ik dat maar een paar jaar zou doen, maar je ziet, de passie voor mijn vak haalt toch vaak de bovenhand”, lacht Kim in Dag Allemaal.

Gelukkig heeft dochter Noa het nooit echt heel erg gevonden en heeft ze er geen trauma’s aan overgehouden. Integendeel, qua entertainmentgehalte heeft ze de microbe overgenomen.

“ze volgt nu zelf musicalles bij Deep Bridge. Ze heeft auditie gedaan voor ‘A Christmas Carol’, maar jammer genoeg was ze er niet bij. Volgende keer beter, zegt ze dan. Ik probeer haar ook zo op te voeden: probeer alles, grijp kansen, maar besef dat niet alles lukt in het leven.”

Bio van Kim Debrie

Meer Over:

Kim Debrie Radio 2