.
Kim Debrie
zaterdag 27 mei 2023

Kim Debrie: “Mijn lijf is daar niet rouwig om”

Ze zit in de zomer vaak aan zee

Sinds september zijn er een aantal vernieuwingen doorgevoerd bij Radio2 en daar is niet iedereen zo blij mee. Kim Debrie kan het wel begrijpen aangezien mensen nogal gewoontedieren zijn.

“Maar veranderingen houden ons scherp, en verandering van spijs doet eten. Ik kan alleen maar zeggen dat ik vooral leuke en positieve reacties krijg op mijn programma”, zegt Kim in Dag Allemaal.

Kim presenteerde lange tijd het ochtendprogramma in het weekend. Dat vond ze heel fijn om te doen en ze vond het fijn om met de luisteraars wakker te worden.

“Mijn lijf daarentegen is er niet rouwig om dat de wekker niet langer om kwart over vier afloopt. Ik word ook en dagje ouder. Het voordeel is dat ik nu mijn weekends heb met mijn gezin.”

Al is er ook een nadeel verbonden aan haar nieuwe uren. “Ik kan van maandag tot donderdag niet met mijn gezin samen eten. Voor ik het aanbod van ‘BeneBene’ aanvaardde heb ik dat thuis wel besproken. Mijn dochter wou toen weten hoe laat ik dan thuis ging zijn. ‘Als je tegen 21u thuis bent, is het ok, dan kan je me nog in bed stoppen’, antwoordde ze. Zo schattig!”

Bio van Kim Debrie

Meer Over:

Kim Debrie Radio 2