.
Kim Debrie
dinsdag 23 mei 2023

Kim Debrie: “Dat was mijn droom als tienermeisje”

Ze heeft een droomjob

Kim Debrie heeft al heel wat jaren haar droomjob te pakken. Zij presenteert op Radio2 ‘BeneBene’ en is in de zomer met de zender vaak aan de kust te vinden. Zelf had ze vroeger een grote crush op Koen Wauters en mocht ze hem al veertienjarig meisje al eens een keertje interviewen.

“Maar met de jaren is die crush toch verminderd. Koen is nog altijd een heel mooie man, maar ik heb geen posters meer van hem op mijn slaapkamer hangen”, lacht Kim in Dag Allemaal.

Kim heeft altijd veel affiniteit gehad met de Vlaamse artiesten van vroeger en nu. Zo ging ze vroeger heel vaak naar ‘Tien Om Te Zien’ om er met de artiesten op de foto te kunnen.

“Ik schreef ook naar artiesten en kreeg dan brieven en foto’s met handtekeningen terug. Pat Krimson, Micha Marah… Ik heb onlangs toevallig die doos teruggevonden op zolder.”

Maar tijden zijn veranderd en nu heeft ze geen handtekeningen meer, maar wel de gsm-nummer en contactgegevens van haar idolen van vroeger. “Als ze jarig zijn, bel of stuur ik een berichtje. Als tienermeisje was dat een droom.”

Bio van Kim Debrie

Meer Over:

Kim Debrie