.
Kim Debrie
zondag 13 juni 2021

Kim Debrie: “als hartpatiënt zit de schrik er wel in”

"We hebben draconische maatregelen genomen."

Kim Debrie werd van dichtbij geconfronteerd met het coronavirus toen haar echtgenoot en dochter besmet raakten. Even was het paniek want de radiopresentatrice heeft een hartafwijking waardoor ze tot de risicogroep behoort.

“We hebben draconische maatregelen genomen”, vertelt Kim Debrie in TV Familie. “Man en kind hebben in zelfisolatie geleefd boven en ik in quarantaine beneden.”

“Ons huis is in de zestien jaar dat we er wonen nog nooit zo goed verlucht geweest. Ah ja, de vensters hebben dag en nacht opengestaan. Er werden in huis mondmaskers gedragen en zelf sliep ik op een matras op de grond in de living. Mijn handen lagen open van ze voortdurend te wassen. Maar mijn plan heeft dus gewerkt!”

“Ik heb VSD. Een aangeboren hartafwijking. Bij die aandoening is er een gaatje in het tussenschot van de hartkamers. Als hartpatiënt zit de schrik er wel in, hoor. Je weet nooit wat dat rotvirus met je lijf doet”, benadrukt Kim Debrie in TV Familie. Zo heeft haar echtgenoot Bart nog steeds last van geur- en smaakverlies.

Bio van Kim Debrie

Meer Over:

Kim Debrie