.
Staf Coppens, Camping Coppens
woensdag 21 februari 2024

Kevin Van Der Perren over kinderen Staf Coppens: “Anders geraak je er niet” 

Hij ziet het groots 

Niet alleen Staf Coppens en zijn vrouw Monique van der Velden hebben bakken talent, ook hun kinderen Beau en Nora zijn bijzonder goed bezig. Zij hebben het schaatstalent duidelijk van hun mama geërfd en zijn er ook even dol op als hun mama.

Dat is ook drievoudig olympiër Kevin Van Der Perren niet ontgaan. Hij heeft ook door dat Nora en Beau heel straf bezig zijn.

“Ondanks hun jonge leeftijd kan je nu al zeggen dat ze goed op weg zijn om carrière te maken. Talent komt op die leeftijd snel bovendrijven. Rond de leeftijd van Nora zie je toch meestal of er echt iets van kan komen, of niet. Bij haar werd het nóg vroeger duidelijk dat haar een mooie carrière in het kunstschaatsen wacht. Het is haar natuurlijk met de paplepel ingegeven, en je ziet dat ze daar nu al de vruchten van plukt. Ze is écht een natuurtalent”, zegt hij in Tv Familie.

Dat Beau en Nora worden gecoacht door hun mama, is heel belangrijk in de ontwikkeling van de twee, en dan vooral voor Nora.

“Monique heeft tonnen ervaring op het hoogste niveau, hé. En die ervaring heb je nodig. Zonder een goede coaching geraak je er niet. En hoe vroeger je op een goede manier begeleid wordt, hoe groter de kans dat je zal uitgroeien tot een toptalent.”