.
News Image

Kevin Janssens wil snel een kind

Maar Kevin heeft verlatingsangst.

Josje Huisman en Kevin Janssens zijn naar onze mening een prachtig stel. De twee stralen aan elkaar zijde en onlangs vertelden we nog aan Kevin dat hij sinds hij met Josje samen is veel losser is.
En kijk, in de Humo van deze week weten we waarmee dat te maken heeft: Kevin heeft verlatingsangst. En dat heeft te maken met het feit dat zijn ouders al uit elkaar gingen toen Kevin drie jaar jong was. Nooit heeft hij nog iets van zijn vader gehoord. Toen Kevin oud en wijs genoeg was om zijn vader te bezoeken, bleek die overleden te zijn.
Maar er is ondertussen één en ander veranderd bij Kevin. Hoewel de verlatingsangst er nog is, wil hij meer genieten van zijn relatie. Vroeger was Kevin heel intens met zijn relaties bezig en hij beseft maar al te goed waar het is foutgelopen.
Nu is Kevin al een tijdje samen met Josje van K3. Kevin wil een gezin en blijft daar naar eigen zeggen elke keer naar streven. Nu hij samen is met Josje probleert hij daar rustiger in te worden. Kevin zou graag snel vader worden. Eigenlijk wou hij al voor zijn dertigste papa worden maar daarvoor is het nu te laat. Kevin zou met zijn kinderen graag dingen doen die hij zelf met zijn kind niet met zijn vader heeft kunnen doen.
Zo wil Kevin dolgraag met zijn twaalfjarige (zoon) kunnen voetballen of met zijn tiener kunnen uitgaan. Kevin, je hebt echt nog tijd om die droom werkelijkheid te laten worden. Geniet eerst van je prille relatie met Josje en maak daar iets moois van. Jullie zijn een pracht van een stel, dit gaat zeker en vast lukken.