.
Kevin Janssens
dinsdag 5 december 2023

Kevin Janssens heeft last van beroepsjaloezie

En dat kost hem zijn relaties

Dat Kevin Janssens een begeerlijke vrijgezel is, dat is duidelijk aan de reacties van de vele vrouwelijke fans. De acteur heeft al veel relaties gehad, maar geen van allen werd een groot succes.

Eva Pauwels, Lyne Renée, Natalia, Ann Lemmens, Josje Huisman, Charlotte Pavic en Ella-June Henrard, stuk voor stuk mochten ze zich ooit de partner van Kevin noemen.

De relatie van Kevin en Josje hield zoals veel van zijn relaties slechts anderhalf jaar stand. Ook al namen ze samen nog deel aan ‘Dansdate’, het mocht niet zijn.

Zelfs tijdens de finale van ‘Dansdate’ was het al duidelijk dat het vuur was gedoofd tussen de twee, schrijft Dag Allemaal. Meer zelfs: de twee hadden het programma graag aan zich laten voorbijgaan, maar ze hadden pech dat de contracten al waren getekend.

Als we een vriendin van Josje mogen geloven dan had Kevin het moeilijk met het succes van zijn vriendin. “Ik zou het zo formuleren: ‘beroepsjaloezie’ was de derde persoon in hun relatie, en een storend element. Het maakt hem nogal euh, bezitterig.”