.
Sarah Mouhamou
zondag 29 januari 2023

Ketnet-wrapster Sarah Mouhamou moest opnieuw uitzoeken wie ze was

Ze brak met de vader van haar kind

Al twee jaar zijn Ketnetwrapster Sarah Mouhamou en de papa van haar zoontje Nouh uit elkaar. Dat vertelt ze aan Gazet van Antwerpen. Sinds de breuk denkt de jonge vrouw veel na over wat ze van het leven verwacht.

“Wij zijn heel lang samen geweest. Het was mijn eerste serieuze relatie, mijn eerste keer samenwonen, we hebben samen een kindje. Als dat eindigt, moet je plots uitzoeken wie je bent, los van die relatie,” legt ze uit.

“Wie ben ik zonder de persoon op wie mijn hele leven was afgestemd? Wat is er typerend aan mij, wat zijn mijn waarden en normen?”

Sarah heeft dan ook lang gedacht dat ze zichzelf moest heruitvinden: door elke dag te sporten, gezond te eten of een pauze nemen van sociale media, om maar enkele clichés te noemen. Maar hierdoor ervaarde ze alleen maar meer druk, terwijl ze daar net van af wou.

Uiteindelijk veranderde ze van tactiek “Ik maakte geen grootse plannen meer, maar elke dag vroeg ik me af: ‘Kan ik vandaag iets doen dat me blij maakt?’” Die aanpak zorgde ervoor dat Mouhamou op oudejaarsavond tot de conclusie kwam dat ze in 2022 vaker gehuild had van het lachen dan van verdriet.

Bio van Sarah Mouhamou

Meer Over:

Sarah Mouhamou Ketnet