.
News Image

Kerstvakantie begint op Eén vandaag al

Eén serveert al enkele leuke specials.
Wie voor de kerstvakantie echt begint, al in vakantiesfeer wil raken, kan terecht bij Eén voor enkele smaakmakers:

Free Souffriau’s goud, wierook en mirre (17 december om 13.30 uur)
Zondagmiddag 17 december zendt Eén de muziekspecial Free Souffriau’s goud, wierook en mirre uit. Daarin brengt Free met liveband een heerlijke mix van kerstklassiekers en eigen songs, afgewisseld met de leukste kerstweetjes en grappigste anekdotes van bekend Vlaanderen.

Eigen kweek kerstspecial (18 december om 21u45)
Na het einde van seizoen 1 is de rust weergekeerd bij de familie Welvaert. Alhoewel…Frank (Wim Willaert) en Julita (Rhoda Montemayor) zijn tijdens de kerstperiode hoogzwanger van Franky, en net nu heeft het noodlot toegeslagen: hun huis is afgebrand. Ze moeten noodgedwongen intrekken bij Jos (Dirk Van Dijck) en Ria (Sien Eggers) op de boerderij, maar Lucien (Rudi Delhem) is terug op vrije voeten en is niet veel goeds van plan… Ook acteurs Sebastien Dewaele, Maaike Cafmeyer, Liesa Naert, Piv Huvluv, Wouter Bruneel en Vincent Vuylsteke zijn te zien in de special.

Vanaf morgen is Jeroen Meus er in speciale afleveringen Dagelijkse Kost:
Dagelijkse winterkost (van 18-22 december en van 25 december tem 5 januari om 18.15 uur)
In de week van 18 december zorgt Jeroen Meus voor inspiratie met zijn nationaal kerstmenu. In de kerstvakantie brengt hij dan weer warmte doorheen het hele land met zijn kerstbusche: Jeroen trekt rond met een busje en stelt zich op verschillende locaties op om daar voorbijgangers te verwennen met een lekkere maaltijd.

Download onze app voor iOS of Android