.
News Image

Kerstspecial voor Weg Zijn Wij

Het belooft een gezellige kerst op één.
Op 25 december verwent Eén zijn kijkers met een heleboel specials, waaronder een kerstspecial van Weg zijn wij. Hoe vieren Bill Barberis, Cath Luyten en Britt van Marsenille Kerstmis? Ze trekken er samen op uit in het thema grenzeloze Kerst.

Bill wacht zijn weekendgenoten op op de kerstmarkt van Brussel. Het is niet enkel de grootste kerstmarkt van het land, het is ook een markt met een internationaal tintje. Overnachten doet het trio in Vilvoorde.

Britt staat in voor de activiteit. Zij wil vooral dat Bill en Cath hun grenzen verleggen en nodigt hen uit om te gaan ijsberen... En dat na een nacht dat de temperaturen onder nul daalden. Koud water verzekerd, dus.

Voor Cath betekent kerst vooral “samen zijn”. Ze organiseert een kerstdiner en nodigt meteen al haar vrienden van Eén uit. Voordat ze genieten van kerstgerechten van over de hele wereld, ronden ze het jaar af met een wandeling op hete kolen. Ook voor Cath is er nog een kerstverrassing die haar emotioneel maakt: haar man Frank Raes duikt plots op en schuift mee aan tafel. Samen met Wim Lybaert, Danira Bouhkriss, Lieven Scheire, Kobe Ilsen, Hanne Decoutere, Aster Nzeyimana, Leah Thys, Thomas Vanderveken, Ann Pira en Sabine Hagedoren genieten ze van een heerlijk kerstmaal.

Na de kerstspecial van Weg zijn wij brengt Tom Lenaerts een bijzondere aflevering van Kalmte kan u redden. Daarna kunnen de kijkers bij Eén genieten van het warme kerstverhaal van Eigen kweek.

Weg zijn wij kerstspecial: op zondag 25 december om 20.00 uur. op Eén.