.
David Vandyck
dinsdag 27 december 2016

Kerstrecord voor David Vandyck & Koen Crucke

Nieuw in de Kerstmis Top 50.


Ultratop maakt naar jaarlijkse gewoonte de speciale Kerstmis Top 50 bekend. Zowel Koen Crucke als David Vandyck zijn dan ook ontzettend trots dat tussen de (inter)nationale kerstklassiekers (met helemaal bovenaan de alom gekende klassieker ‘All I Want For Christmas is You’ van Mariah Carey) hun gelegenheidsduet ‘Jingle Bell Rock’, uit het niets opduikt op nummer 6 in de editie van 2016. Daarnaast is het ook de enige Belgische productie in de top 10 van deze Ultratop Kerstmis Top 50. Een mooier kerstcadeau kunnen David Vandyck en Koen Crucke zich niet voorstellen!

Terwijl David Vandyck volop zijn kersttournee afwerkt, stijgt ‘Jingle Bell Rock’ na 6 weken, van 31 naar 12 in de Ultratop Vlaamse Top 50 van Radio2. De bijhorende videoclip is meteen ook de meest gedraaide clip van het moment met een nummer 1 positie in De Vlaamse Top 10 van MENT TV.

Wil je David Vandyck dit jaar nog live aan het werk zien, can kan je nog terecht tijdens ‘Winteravonden’ met special guest Christof Chapsis op 30/12 in OC Polderbos in de Pinte. Tickets en info: Dream Entertainment - info@white-dream.be - 0476/85.15.15.